Tinichigerie constructii

Cao Hidroconstruct / Tinichigerie
Despre noi

Tinichigerie industriala in Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania

Buna cunoastere a acestui domeniu este esentiala pentru orice proiect de izolare, amenajare sau reparatie a cladirilor inalte. Oriunde sunt necesare diverse instalatii, un sistem de drenaj, acoperire a cladirilor cu foi de tabla sau tigle metalice, o echipa buna de tinichigii face diferenta dintre un proiect de succes si unul cu probleme pe termen lung.

CAO Hidro Construct foloseste doar lucratori specializati in tinichigerie, experimentati si cu abilitati suplimentare in domeniul constructiilor si al alpinismului utilitar. Va punem la dispozitie o paleta completa de servicii specifice incepand de la constatare si pana la finalizarea in bune conditii a lucrarii. Serviciile noastre includ reparatii si inlocuiri de acoperisuri, mansarde, copertine, jgheaburi, burlane, sisteme de evacuare a fumului si a gazelor, parazapezi si nu numai.

tinichigerie-constructii
Companie infiintata in 2005!
Aveti o intrebare?

Aveti nevoie de consultanta?

Nu ezitati sa intrebati un specialist in tinichigerie industriala.

tinichigerie-acoperisuri

Preturi avantajoase pentru servicii profesionale de tinichigerie

Una dintre cele mai importante componente ale unei cladiri o reprezinta acoperisul. De aceea este esential ca lucrarile de reparatie, verificare, curatare, vopsire si orice alte operatiuni necesare sa fie facute de personal calificat si cu experienta in acest domeniu. Raportul optim dintre calitate, durabilitate si pret, fac din serviciile specializate CAO Hidro Construct unele dintre cele mai bune alegeri din piata, in domeniul lucrarilor de tinichigerie la inaltime.


TINICHIGERII PROFESIONALE PENTRU BLOCURI SI CLADIRI


Intotdeauna este foarte important ca responsabilul cu verificarile periodice ale elementelor de tinichigerie sau diverselor structuri metalice de pe fatada, acoperis sau din incinta unui imobil, sa fie un specialist cu experienta si vechime in acest domeniu. Acest lucru ti-l oferim prin echipele special structurate pentru astfel de situatii. Lasa-ne sa te ajutam cu expertiza noastra in domeniu!

Specialistii in tinichigerie ai CAO Hidro Construct te pot ajuta cu tot ceea ce presupune montarea, verificarea sau intretinerea periodica a burlanelor, jgheaburilor, cosurilor de fum, sistemelor de evacuare a fumului sau a gazelor, parazapezilor sau altor elemente structurale esentiale pentru buna functionare a cladirii tale.

servicii-tinichigerie-profesionala
tinichigerie-industriala-pentru-cladiri
Realizarile noastre

Un partener de incredere pentru o tinichigerie de succes

Alaturi de noi veti avea parte de un partener de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect de succes.

1500

Proiecte finalizate

35+

De angajati

850+

Clienti si parteneri

15+

De experienta in domeniu
Contactati-ne

Intra in legatura cu CAO CONSTRUCT

Va stam la dispozitie cu oferte de pret, solutii, proiecte si produse de inalta calitate pentru domeniul tinichigeriilor industriale!

Viziteaza-ne

Timpuri Noi - Str. Ion Minulescu, nr. 67 - 93, sector 3 (incinta Flaros S.A.)

Adresa de mail

office@caoconstruct.ro

Telefon

0721 239 335