Izolatii termice si fonice

Cao Hidroconstruct / Izolatii termice si fonice in Bucuresti
Despre noi

Izolatii termice si fonice de calitate in Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania

Aceste operatiuni sunt deosebit de importante, astfel incat trebuie realizate cu multa atentie, pentru ca efectul izolarilor sa fie durabil si eficient. Experienta in acest domeniu ne recomanda pentru proiecte de amploare si rezultate trainice pentru perioade lungi de timp. CAO Hidro Construct realizeaza izolatii termice si fonice de durata si la preturi competitive.

Un camin bine izolat termic aduce un plus de confort locatarilor, ajutand la mentinerea unei temperaturi constante, atat in lunile toride de vara, cat si in lunile geroase de iarna. Ceea ce inseamna, implicit, o economie substantiala datorata consumului redus de energie pentru incalzire sau racire. Deoarece este stiut prea bine faptul ca zgomotul este una dintre sursele principale de stres cotidian, izolarea fonica a devenit un pas important pentru mentinerea confortului personal. Acest lucru duce si catre un somn mai bun, mai linistitor, mai relaxant, practic catre un nivel de trai mai bun.

izolatii-termice-si-fonice
Companie infiintata in 2005!
Aveti o intrebare?

Aveti nevoie de consultanta?

Nu ezitati sa intrebati un specialist in izolatii termice si fonice.

izolatii-fonice-si-termice-cladiri

Preturi excelente pentru izolatii fonice si termice eficiente

De-a lungul istoriei, umanitatea a lucrat pentru a imbunatati calitatea vietii. In urma acestui obiectiv, am schimbat si am imbunatatit locurile in care traim. Incet, dar sigur, izolarea termica si fonica au devenit lucruri indispensabile unui trai confortabil si fara surse inutile de stres. Astfel, un punct important pentru a imbunatati calitatea vietii este izolarea impotriva zgomotelor si a factorilor termici fluctuanti ai mediului exterior. Tehnicile de izolare termica si fonica sunt in continua evolutie, iar echipa CAO Hidro Construct este la curent cu toate noutatile si bunele practici in domeniu, pentru a veni cu cele mai eficiente metode in intampinarea clientilor.


IZOLATII TERMICE SI FONICE PENTRU BLOCURI SI CLADIRI


CAO Hidro Construct este o companie specializata intr-o gama larga de tipuri de izolare, dintre care unele dintre cele mai importante sunt termica si acustica. Acestea sunt esentiale pentru conservarea energiei, reducerea zgomotului, controlul condensului si protectia impotriva fluctuatiilor de temperatura ale mediului inconjurator. In portofoliul nostru de lucrari avem o multitudine de proiecte civile si publice, care au necesitat interventia specialistilor nostri in izolare. Deorece intelegem importanta adoptarii unei abordari individuale si specifice a fiecarui proiect, toate lucrarile finalizate au beneficiat de studierea detaliata a fiecarui aspect care ar putea sa afecteze pe termen mediu sau lung eficienta izolatiei.

Izolarea termica si fonica a cladirilor este o tendinta in crestere. Ne confruntam cu un viitor in care deficitul de resurse naturale va reprezenta o provocare uriasa pentru toti, iar posibilitatea de a izola mai bine cladirile ne permite sa reducem semnificativ consumul de energie pentru incalzire si racire. Lasa-ne sa te ajutam cu expertiza noastra in domeniu!

De la stadiul de proiect si pana la finalizare, iti suntem aproape, pentru orice provocare intampini cu izolarea termica sau fonica a cladirii tale. Ia legatura cu specialistii nostri pentru mai multe detalii si pentru a afla cum poti beneficia si tu de experienta noastra!

izolatii-termice-cladiri
izolatii-fonice-locuinte
Realizarile noastre

Un partener de incredere pentru izolatii fonice si termice de succes

Alaturi de noi veti avea parte de un partener de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect de succes.

1500

Proiecte finalizate

35+

De angajati

850+

Clienti si parteneri

15+

De experienta in domeniu
Contactati-ne

Intra in legatura cu CAO CONSTRUCT

Va stam la dispozitie cu oferte de pret, solutii, proiecte si produse de inalta calitate pentru domeniul izolatiilor termice si fonice!

Viziteaza-ne

Timpuri Noi - Str. Ion Minulescu, nr. 67 - 93, sector 3 (incinta Flaros S.A.)

Adresa de mail

office@caoconstruct.ro

Telefon

0721 239 335