Hidroizolatii profesionale

Cao Hidroconstruct / Hidroizolatii
Despre noi

Hidroizolatii de calitate in Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania

Eliminarea infiltratiilor este o lucrare care cere experienta, deoarece stratul nou se aplica peste un strat suport deja existent, iar acesta trebuie analizat si preparat corespunzator.

Aceasta procedura de mentenanta, daca este executata corect, prelungeste considerabil viata izolatiei suprafetelor pe care este aplicata, cum ar fi: terasele de bloc, halele industriale, fundatii sau subsoluri. CAO Hidro Construct este o companie specializata in hidroizolatii, avand proiecte durabile atat in Bucuresti si zonele limitrofe, cat si in restul tarii.

Cei 15 ani de experienta in acest domeniu ne-au pus in fata unor proiecte cu diverse grade de dificultate, atat din zona industriala, cat si rezidentiala. Serviciile pe care le oferim s-au perfectionat in timp, aducandu-ne la un nivel excelent de satisfactie a clientilor, de calitate si durabilitate a proiecteleor finalizate.

hidroizolatie-de-calitate-superioara
Companie infiintata in 2005!
Aveti o intrebare?

Aveti nevoie de consultanta?

Nu ezitati sa intrebati un specialist in hidroizolatii.

firma-hidroizolatii

Hidroizolatii eficiente la preturi fara concurenta

Intelegem ca hidroizolarea este un aspect fundamental care poate creste sau scade valoarea unui imobil, poate dauna integritatii structurale a cladirilor si contribuie la confortul locatarilor. De aceea fiecare proiect este tratat cu maximum de seriozitate si profesionalism. Este vital ca lucrarea realizata sa treaca cu bine proba timpului si sa reziste la penetrarea suprafetei, la presiunea apei si la efectul daunator al factorilor de mediu. Pentru o estimare de pret cat mai realista, nu ezita sa ne contactezi, iar un specialist se va deplasa in cel mai scurt timp posibil la locatie pentru inspectie si stabilirea exacta a detaliilor necesare proiectului tau.


Hidroizolatii complete si durabile

Atunci cand alegeti sa luati legatura cu Cao Construct, puteti fi siguri ca proiectul dvs. este in maini capabile. CAO Hidro Construct este alegerea logica si avantajoasa atunci cand ai nevoie ca proiectul tau sa fie pe mainile unor specialisti in domeniul hidroizolatiilor. Echipele noastre au o experienta vasta in servicii de protectie impotriva umezelii, folosim cele mai noi tratamente si tehnici, astfel incat, indiferent de provocarile pe care ni le prezinti, noi avem solutia optima. In cel mai scurt timp posibil, un specialist se va deplasa catre tine pentru a analiza situatia si, apoi, va veni cu un plan detaliat de reparatii si protectie, care abordeaza problemele legate de umezeala si condens, minimizeaza pericolele si protejeaza proprietatea de daune si deteriorari suplimentare.

hidroizolatii-eficiente
hidroizolatii-bucuresti-ilfov
Realizarile noastre

Un partener de incredere pentru hidroizolatii de succes

Alaturi de noi veti avea parte de un partener de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect de succes.

1500

Proiecte finalizate

35+

De angajati

850+

Clienti si parteneri

15+

De experienta in domeniu
Contactati-ne

Intra in legatura cu CAO CONSTRUCT

Va stam la dispozitie cu oferte de pret, solutii, proiecte si produse de inalta calitate pentru domeniul hidroizolatiilor!

Viziteaza-ne

Timpuri Noi - Str. Ion Minulescu, nr. 67 - 93, sector 3 (incinta Flaros S.A.)

Adresa de mail

office@caoconstruct.ro

Telefon

0721 239 335