Amenajari si reamenajari

Cao Hidroconstruct / Amenajari si reamenajari in constructii
Despre noi

Amenajari si reamenajari in constructii pentru Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania

De la bun inceput am dorit sa satisfacem cele mai ridicate standarde calitative pentru clientii nostri. Reusim sa facem in continuare acest lucru prin mentinerea unei colaborari stranse cu beneficiarul pe parcursul tuturor fazelor lucrarilor, un control strict al costurilor in toate etapele si prin finalizarea la timp a proiectelor. Pentru cel mai bun raport calitate-pret, seriozitate si garantia calitatii, apeleaza cu incredere la specialistii nostri.

Am realizat cu succes amenajari sau reamenajari socluri, trotuare, pardoseli, zidarie, intretinere si reparatii acoperisuri, vopsitorie, instalatii electrice, instalatii sanitare, compartimentari, montaje sisteme de iluminat, standuri expozitionale, decorari spatii etc.

amenajari-si-reamenajari
Companie infiintata in 2005!
Aveti o intrebare?

Aveti nevoie de consultanta?

Nu ezitati sa intrebati un specialist in amenajari si reamenajari.

amenajari-si-reamenajari-in-constructii

Preturi avantajoase pentru amenajari si reamenajari fara stres

De cele mai multe ori, o renovare pune mai multe probleme decat o constructie de la zero. De aceea, fiecare lucrare de amenajare si reamenajare, de orice amploare, este tratata cu maxima seriozitate si sunt aplicate cele mai potrivite tehnici pentru respectivul caz. CAO Hidro Construct realizeaza lucrari complete de la stadiul de proiectare si pana la finalizare sau mentenanta specializata pentru diverse obiective civile si publice.


Consultanta de la expertii nostri in domeniul amenajarilor si reamenajarilor


Indiferent de tipul de lucrare de amenajare de care ai nevoie, o buna planificare in prealabil poate rezolva un sir de eventuale probleme ce pot aparea si pot da peste cap bunul mers al santierului. Astfel, CAO Hidro Construct este alegerea cea mai buna, punandu-ti la dispozitie specialisti pentru fiecare etapa a proiectului tau. Serviciile de consultanta in amenajari si-au adus deja aportul valoros mai multor lucrari deja finalizate cu succes. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Proiectele noastre includ lucrari de renovare a fatadelor, renovari structurale, conversii si reconfigurari, optimizari de spatii, amenajari si renovari hoteliere, reconditionari mansarde si acoperisuri si multe altele cu care ne mandrim. Lasa-ne sa te ajutam cu expertiza noastra in domeniu!

Deoarece iti putem pune la dispozitie echipe de experti specializati pe sarcinile specifice fiecarei lucrari, poti beneficia rapid de toata expertiza noastra in domeniu. Astfel, iti putem garanta un rezultat excelent, fara batai de cap din partea ta.

amenajari-constructii-bucuresti
reamenajari-constructii-bucuresti
Realizarile noastre

Un partener de incredere pentru amenajari de succes

Alaturi de noi veti avea parte de un partener de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect de succes.

1500

Proiecte finalizate

35+

De angajati

850+

Clienti si parteneri

15+

De experienta in domeniu
Contactati-ne

Intra in legatura cu CAO CONSTRUCT

Va stam la dispozitie cu oferte de pret, solutii, proiecte si produse de inalta calitate pentru domeniul amenajarilor si reamenajarilor in domeniul constructiilor!

Viziteaza-ne

Timpuri Noi - Str. Ion Minulescu, nr. 67 - 93, sector 3 (incinta Flaros S.A.)

Adresa de mail

office@caoconstruct.ro

Telefon

0721 239 335