Alpinism utilitar

Cao Hidroconstruct / Alpinism utilitar
Despre noi

Alpinisti utilitari in Bucuresti, Ilfov sau oriunde in Romania

De-a lungul anilor, alpinismul utilitar a devenit din ce in ce mai necesar si in Romania, acest lucru datorandu-se cresterii in inaltime a cladirilor si a dificultatii in intretinerea acestora, dar si a expansiunii continue a pietei de publicitate outdoor. Lucrul la inaltime este un segment important al activitatii CAO Hidro Construct.

De aceea tratam cu deosebita seriozitate si profesionalism orice proiect care presupune lucrul in coarda, deoarece siguranta alpinistului utilitar si calitatea lucrarii sunt la fel de importante. Alpinistii nostri sunt certificati si au o experienta vasta de lucru cu toate echipamentele si accesoriile specifice lucrului in coarda, nacela, schela etc. Oferim servicii complete de intretinere fatade, curatare si spalare suprafete vitrate / alucobond / marmura / travertin etc., indepartare depuneri de praf, reparatii sau montaj sisteme pluviale, placari, rosturi, inlocuire trafuri sau leduri, montaj publicitar, panouri, casete sau litere volumetrice si multe altele.

alpinism-utilitar
Companie infiintata in 2005!
Aveti o intrebare?

Aveti nevoie de consultanta?

Nu ezitati sa intrebati un specialist in alpinism industrial.

alpinisti-utilitari-bucuresti

Alpinism industrial la preturi de nerefuzat

Cu experienta in domeniul alpinismului industrial si civil de mai bine de 10 ani, echipele noastre indeplinesc lucrarile de mentenanta si curatare la inaltime mult mai rapid si eficient decat prin metodelele clasice. Ne plac provocarile si cautam de fiecare data sa gasim solutii optime de rezolvare a diverselor situatii pe care multe tipuri de constructii sau structuri metalice ni le pun, prin dimensiunea sau configuratia lor speciala. Indiferent de dimensiunea proiectului tau, tratam cu aceeasi seriozitate si profesionalism problemele puse de toaletarea unui arbore inalt sau montarea unei piese agabaritice pe acoperisul unei cladiri de peste douazeci de etaje. Optimizarea resurselor si a metodelor aplicate ne duc si spre un control mai bun al costurilor aferente acestor operatiuni. Te asteptam cu detaliile proiectului tau pentru o cotatie potrivita bugetului pe care il ai disponibil.


ALPINISTI UTILITARI PENTRU BLOCURI SI CLADIRI


Fie ca vorbim despre o cladire rezidentiala unifamiliala sau multifamiliala sau poate despre o cladire mare de birouri, trecerea timpului si influenta modificarilor atmosferice si a fluctuatiilor sezonale pot afecta serios aspectul si integritatea fatadelor. Este necesar periodic sa se realizeze o inspectie de risc si o intretinere minima pentru a te asigura ca imobilul isi pastreaza valoarea, integritatea si eficienta cat mai mult timp posibil. Astfel se evita neplacerile cauzate de inrautatirea starii cladirii si inevitabilele costuri pentru remedierea avariilor aparute. Pentru toate acestea este important sa ai o sursa de incredere, cu oameni bine pregatiti, care sa efectueze reparatii rapid si eficient.

Echipele noastre de alpinisti industriali sunt astfel instruiti incat creeaza intreruperi minime asupra activitatii tale, asigurand o mobilizare rapida si eficienta. Contacteaza-ne pentru a afla cum solutiile noastre de alpinism utilitar iti pot oferi rentabilitate, asigurand, in acelasi timp, garantia calitatii si a sigurantei. Lasa-ne sa te ajutam cu expertiza noastra in domeniu!

curatare-cladiri-cu-alpinisti-utilitari
alpinism-utilitar-industrial
Realizarile noastre

O firma de alpinisti utilitari de incredere pentru o lucrare de succes

Alaturi de noi veti avea parte de un partener de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect de succes.

1500

Proiecte finalizate

35+

De angajati

850+

Clienti si parteneri

15+

De experienta in domeniu
Contactati-ne

Intra in legatura cu CAO CONSTRUCT

Va stam la dispozitie cu oferte de pret, solutii, proiecte si produse de inalta calitate pentru domeniul alpinismului utilitar!

Viziteaza-ne

Timpuri Noi - Str. Ion Minulescu, nr. 67 - 93, sector 3 (incinta Flaros S.A.)

Adresa de mail

office@caoconstruct.ro

Telefon

0721 239 335